Anlık Bildirim

Microsoft'tan sevindiren haber: Death Stranding Game Pass'e geliyor

Hideo Kojima tarafından geliştirilen ve Playstation'a özel olarak çıkış yapan Death Stranding, Microsoft'un Xbox Game Pass PC sistemine ekleniyor. İşte tarihi.  

Death Stranding Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılların ses getiren kıyamet sonrası açık dünya aksiyon oyunu Death Stranding’ten sevindiren bir duyuru paylaşıldı. Oyun dünyasının yaratıcı isimlerinden Hideo Kojima’nın imzasını taşıyan yapım, 23 Ağustos tarihinde 100’den fazla oyuna erişim fırsatı sunan Xbox Game Pass PC kütüphanesine dahil edilecek.

Game Pass elini güçlendirmeye devam ediyor

Yapılan resmi duyuruya göre Microsoft kütüphanesine eklenecek sürüm, Steam ve Epic Games sürümlerinin sahip olduğu aynı özellikleri içerecek. Bununla birlikte abonelik hizmeti kapsamında kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak yapımın, ne kadar süre boyunca sistemde yer alacağı henüz bilinmiyor.

Death Stranding, yaklaşık 1 yıl PlayStation’a özel olarak kalmasının ardından PC kullanıcılarının erişimine açılmıştı. Yeni haber ile beraber ülkemizde 29.90 TL'lik bir fiyat ile kullanıcılara sunulan Game Pass sisteminin, elini daha da güçlendirdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Kojima ve Microsoft'un, ''daha önce görülmemiş'' yeni bir yapım üzerinde çalıştığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3672 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
death stranding, xbox gamepass ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim