Anlık Bildirim

Microsoft Teams, gün boyu ücretsiz görüşme özelliği sunuyor

Microsoft Teams, kullanıcıların ücretsiz olarak gün boyunca 300 katılımcıya kadar görüşmeler kurmasını sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sokuyor.

Microsoft Teams, gün boyu ücretsiz görüşme özelliği sunuyor Tam Boyutta Gör

Microsoft Teams, platforma ücretsiz tüm gün görüntülü ve sesli arama seçeneği ekliyor. Ücretsiz teklif, kullanıcıların 24 saat boyunca 300'e kadar katılımcıyla bağlantı kurmasını sağlayacak. Tüm gün ücretsiz aramanın yanı sıra Microsoft Teams, 250 kişiye kadar grup sohbeti oluşturma ve sanal görüşmeler sırasında 'Birlikte Modu' sayesinde aynı anda 49 üyeye kadar görmeye izin veriyor.

Görüşmeye katılmak için hesap açmanıza gerek yok

Kullanıcılar, bir Microsoft hesabı veya Teams uygulaması gerekmeden Microsoft Teams'de sanal bir görüşmeye katılabilir. Microsoft Teams'deki bir toplantı sahibi, kişileri doğrudan bir web tarayıcısından erişilebilen bir bağlantı aracılığıyla davet edebilir.

Bir görüşme başlatmak için ise Microsoft hesabınızın olması gerekiyor. Giriş yapıp bir görüşme başlattıktan sonra görmeşmeye katılmasını istediğiniz kişilere davet bağlantısı gönderebilirsiniz.

Microsoft ayrıca Teams'i 250 kişiye kadar bir grupla aynı anda iletişim kurmaya başlayacak şekilde güncelliyor. Uygulama aynı zamanda telefon ve bilgisayar arasındaki mevcut sohbetlerin sorunsuz bir şekilde senkronize edilmesini sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim