Anlık Bildirim

Microsoft, oynaması ücretsiz oyunlara reklam eklemeyi düşünüyor

Son zamanlarda oyunculardan oldukça beğeni toplayan Microsoft, tartışma konusu olabilecek bir yeniliğe imza atabilir. Oynaması ücretsiz oyunlara reklam eklenebilir

Microsoft, ücretsiz oyunlara reklam eklemeyi düşünüyor Tam Boyutta Gör

Son yıllarda oyun sektörünü bir servis alarak ele alan ve Xbox Game Pass ile milyonlarca oyuncunun beğenisini toplayan Microsoft, tartışma konusu olacak bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor.

Ücretsiz oyunlara reklam mı eklenecek?

Business Insider’dan gelen bilgilere göre Microsoft, oynaması ücretsiz Xbox oyunları içerisinde reklam panoları açmayı planlıyor. Microsoft’un planı ile reklam vermek isteyen markalar, oyunların içerisinde sanal reklam panosu alabilecek. Reklamların, oyun içerisindeki panolar dışında karakterlere veya diğer elementlere yayılıp yayılmayacağı bilinmiyor ancak Microsoft, reklamların oyun deneyimini bozmasını istemiyor.

Microsoft, bu teknoloji üzerinde araştırmasını sürdürüyor ancak Business Insider, reklam panoların bu yaz sonunda görebileceğimizi belirtiyor. Microsoft, gelen iddiaları yalanlamadı veya doğrulamadı ancak Microsoft sözcüsü Microsoft’un hem geliştiricilerin hem de oyuncular deneyimini geliştirmek için çalıştığını belirtti. Son yıllarda popülerliği artan oynaması ücretsiz oyunlarda reklam görmek oyuncuların canını sıkabilir, umarız Microsoft pek can sıkıcı olmayan bir sistem geliştirebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3139 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox gamepass, xbox game pass ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim