Anlık Bildirim

Microsoft ve Adidas'tan Xbox temalı spor ayakkabı geliyor

Sony ve Nike'ın ardından Microsoft ve Adidas da konsol temalı spor ayakkabı çıkarmak için hazırlıklara başladı. Xbox tarzını yansıtan ilk model önümüzdeki ay piyasaya sürülecek.

Microsoft ve Adidas'tan Xbox temalı spor ayakkabı geliyor Tam Boyutta Gör

Sony ve Nike kısa süre önce PlayStation 5 temalı bir spor ayakkabı çıkarmıştı. Benzer bir iş birliği Microsoft ve Adidas'tan da geliyor. İki dev şirket Xbox temalı spor ayakkabılar sunmak için kolları sıvadı.

Aktarılan bilgilere göre ilk spor ayakkabı Hazian ayında piyasayaya sürülecek. Yeni modeller ise Ekim ve Kasım aylarında gelecek. Tabii bu tarihlerin gidişata göre değişme ihtimali de var.

Microsoft ve Adidas'tan Xbox temalı spor ayakkabı geliyor Tam Boyutta Gör

İlk modelin görüntüsü ortaya çıktı

Yakında piyasaya sürülecek ilk Xbox temalı spor ayakkabının görüntüsü internete sızdırıldı. Ağırlıklı olarak siyah rengin hakim olduğu model oldukça sıradan bir tasarıma sahip gibi duruyor.

Tabi bu görselin henüz geliştirme aşamasındaki bir ürünü gösterdiğini de unutmamak gerekir. Final versiyonunun görünümü farklı olabilir. Tüm spor ayakkabılar üzerinde Xbox logoları bulunan siyah ve yeşil kutularda gelecek. Fiyat konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim