Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 10 sürüm 1909'daki simgeleri yenilemeye başladı

Yazılım devi Microsoft, daha önce duyurduğu üzere Windows 10'da yer alan simgeleri yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gelen haberler ise simgelerin değiştirilmeye başladığı yönünde.

Microsoft, Windows 10 sürüm 1909'daki simgeleri yenilemeye başladı Tam Boyutta Gör

Microsoft, planlanan tarihten daha önce, Windows 10 Kasım 2019 Güncelleştirmesi (sürüm 1909) alan cihazlardaki uygulama simgelerini, Windows 10X versiyonunda da kullanılan simgelerle değiştirmeye başladı.

Tek bir tasarım diline odaklandık

Microsoft Şubat ayında, Windows 10 Insider Preview sürümlerindeki Posta, Takvim ve diğer bazı Windows 10 uygulamaları için simgelerin güncellendiğini duyurmuştu. Şirket, Windows 10'un kararlı sürüm kullanıcılarının, önümüzdeki aylarda yeni tasarıma sahip simgeler alacağını da belirtmişti. Ancak Microsoft'un planlarını değiştirdiği ve Windows 10 sürüm 1909 kullanıcılarının Takvim, Posta, Gezgin, Telefonunuz ve OneDrive simgelerini yenilediği belirtiliyor.

Microsoft, Windows 10 sürüm 1909'daki simgeleri yenilemeye başladı Tam Boyutta Gör

Daha önce Windows 10X'te tanıtılan yeni simgelerin geliştirilme aşamasında, çeşitli platformlarda (Windows, iOS, Android ve web uygulamaları) kullanılabilen akıcı tasarım stilinin kullanıldığı belirtiliyor. Microsoft Tasarım Yöneticisi Christina Koehn ise farklı platformlar için tek bir tasarım dili oluşturmaya odaklandıklarını ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8375 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim