Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 12'de ChatGPT entegrasyonu sunabilir

Microsoft'un ChatGPT geliştiricisine milyarlarca dolar yatırım yapması Windows 12 ile meyvelerini verecek gibi görünüyor. Kaynaklara göre yeni işletim sisteminde yapay zekaya daha fazla yer verilecek.
Microsoft, Windows 12'de ChatGPT entegrasyonu sunabilir Tam Boyutta Gör
OpenAI'nin yapay zeka destekli sohbet robotu teknoloji camiasında büyük ilgi görmüş durumda. Microsoft'un ChatGPT geliştiricisi OpenAI'ye milyarlarca dolar yatırım yapması büyük beklentileri de beraberinde getirdi. Bu iş birliği Windows işletim sisteminde daha fazla yapay zeka entegrasyonu ile sonuçlanabilir.

Yazılım devine yakın kaynaklara göre şirket şu anda Windows 12'yi geliştiriyor. Görünüşe bakılırsa Microsoft bir sonraki büyük işletim sistemi yinelemesinde yapay zeka tabanlı özelliklere ağırlık verecek. Posta, Takvim, Saat ve Fotoğraflar gibi yerleşik uygulamalarda OpenAI destekli öneriler veya uyarılarla karşılaşabiliriz.

Microsoft, Windows 12'de ChatGPT entegrasyonu sunabilir Tam Boyutta Gör

Panos Panay sinyali vermişti

Bununla birlikte bazı yeni yapay zeka özellikleri bir sonraki büyük Windows 11 sürümünde de yer alabilir. Microsoft şu anda yapay zekayı otomatik arka plan bulanıklaştırma, görüntülü aramalar için parlaklık düzeltme, gürültü filtreleme ve diğer görevler için kullanıyor.

AMD'nin tüm bu özellikleri etkinleştirecek yeni bir yapay zeka özellikli işlemci serisi üzerinde çalıştığını hatırlatalım. Intel'in de benzer yönde çalışmaları var. Microsoft baş ürün sorumlusu Panos Panay kısa süre önce yaptığı açıklamada yapay zekanın Windows'un geleceğinde önemli bir rol oynayacağını söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4788 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, open ai ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim