Anlık Bildirim

MIUI 13 ekran görüntüleri, yeni arayüzün özelliklerini ortaya koyuyor

Xiaomi'nin geliştirmeyi sürdürdüğü MIUI 13 arayüzünün ortaya çıkan yeni ekran görüntüleri, yazılmla birlikte gelecek olan yenilikleri gösteriyor.

MIUI 13 ekran görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

MIUI 13 arayüzünün kurulu olduğu Xiaomi akıllı telefonunun ekran görüntüleri yayınlandı. Görseller, henüz yayınlanmamış ürün yazılımı tasarımındaki yenilikleri ortaya koyuyor.

Sosyal ağ Weibo'da yayınlanan görüntülere bakılırsa, MIUI 13 yeni widget'lara (komut dosyalarını başlatmak dahil) ve görsel düzenlemelere sahip olacak. Ayrıca sistem simgelerinin görünümünü de değişecek. ve arama çubuğu ekranın alt kısmına taşınacak.

Firmware'in mevcut sürüme kıyasla daha akıcı animasyonlar, yeni temalar, geliştirilmiş gizlilik ve genişletilmiş güç yönetimi özellikleri getirmesi bekleniyor.

MIUI 13 ekran görüntüleri yayınlandı

MIUI arayüzündeki problemler giderilecek mi?

Xiaomi'nin başkanı Lei Jun, daha önce MIUI geliştirme ekibinin kullanıcıların yorumlarını dikkate aldığını ve isteklerini dinlediğini belirtmişti. Arayüz yazılımının yeni sürümünde şirket, cihaz sahiplerinin şikayet ettiği tüm sorunları ortadan kaldırmayı planlıyor.

MIUI 13 ekran görüntüleri yayınlandı

Söylentilere göre, MIUI 13 kurulumu ile birlikte Xiaomi, Redmi ve POCO marka akıllı telefonlar, RAM'i 3 GB'a kadar genişletme teknolojisi için de destek alacaklar. MIUI 13'ün bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22021 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Mobil Teknolojiler ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim