Anlık Bildirim

Tor Browser'ın Android versiyonu yayınlandı

Tor Project tarafından geliştirilen internet tarayıcısı Tor Browser'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu. Uygulamanın iOS versiyonu ise şimdilik planlamış değil. Uygulamanın detayları haberimizde.
Hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan ve Tor Project'in geliştirdiği internet tarayıcısı Tor Browser'ın Android versiyonu yayınlandı. Hâlâ alfa aşamasında olan tarayıcı şimdiye kadar sunulan en yüksek gizlilik koruması sağlamayı vaat ediyor.

iOS versiyonu şimdilik planda yok

Geliştirme ekibi, mobil sürümün kullanıcılara sağladığı gizliliğin masaüstü versiyonu ile aynı olduğunu, ancak tüm özelliklerden yararlanabilmek için biraz daha fazla ayarlamanın gerekli olduğunu belirtiyorlar. Bunlardan biri de Android için Tor Browser'ı Tor ağına bağlamak için gerekli olan proxy uygulaması Orbot. Ancak Tor Project, gelecekte Android tarayıcısını tam özellikli bir uygulama haline getirmeyi planladıklarını ve bu nedenle proxy istemcisinin varsayılan olarak tarayıcıya ekleneceğini açıkladı.
Tor Browser'ın Android versiyonunda web sitelerinde izlenmeyi engelleme, çok katmanlı şifreleme ve sayfalara dahil olan tam anonimleşme gibi özelliklerle birlikte geliyor. Eğer siz de Tor Browser'ı hemen Android cihazınıza yüklemek istiyorsanız buraya tıklayarak Google Play sayfasına gidebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim