Anlık Bildirim

Call of Duty Modern Warfare 2’nin hikâye modu bir hafta erken çıkış yapacak

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Call of Duty Modern Warfare 2, yılın en beklenen oyunlarından biri olmayı başardı. Activision, oyunu bekleyenlere bir müjde verdi: Hikâye modu erken erişime açılacak.

Call of Duty Modern Warfare 2 Tam Boyutta Gör

Satış rekorları kıran Call of Duty Modern Warfare (2019)’un devam oyunu, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Yılın en beklenen oyunlarından olan Modern Warfare 2, Activision’un önemli bir odağı olmaya devam ediyor. Firma, hayranlar için önemli bir duyuru yaptı.

Hikâye modu bir hafta önce çıkış yapacak

28 Ekim’de çıkacak Call of Duty Modern Warfare 2, hayranlarını sevindirecek bir haber ile geliyor. Oyunu dijital platformlarda ön sipariş verenler, hikâye (singleplayer) moduna bir 20 Ekim’de erişim sağlayabilecek. Ancak bu fırsat, oyunu fiziksel olarak ön sipariş verenler için geçerli olmayacak.

Yıllardır çok oyuncu modlarına öncelik veren Call of Duty oyuncuları, hikâye moduna erken erişim sağlayarak tek oyunculu modlara daha çok ilgi duymaya başlayacaktır. Activision, 15 Eylül’de düzenleyeceği Call of Duty ekinliğinde oyun hakkında daha detaylı bilgiler verecek. Ayrıca yıl bitmeden Warzone 2 ve Warzone Mobil’in de çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim