Anlık Bildirim

Mortal Kombat serisi yeniden doğuyor: Mortal Kombat 1 tanıtıldı

Mortal Kombat serisinin geliştiricisi NetherRealm, serinin yeni oyununu duyurdu. Mortal Kombat 1, yenilenmiş bir zaman çizgisinde geçiyor ve seriyi baştan sona yeniliyor.
Mortal Kombat 1 duyuruldu Tam Boyutta Gör
Bir süredir Mortal Kombat serisinin geliştiricisi stüdyosu olan NetherRealm, yayınladığı bir fragman ile serinin yeni oyununu duyurdu. Mortal Kombat evrenini baştan yaratacak olan Mortal Kombat 1, 19 Eylül’de Xbox Series, Playstation 5, Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak.

Yeni Mortal Kombat evreni yolda

Mortal Kombat 1, seri için oldukça önemli bir yapım olarak dikkat çekiyor. Ateş Tanrısı Liu Kang tarafından yaratılan yeni bir evrende geçecek olan MK1; ikonik karakterlerin yenilenmiş versiyonlarını, yeni dövüş sistemi, yeni oyun modları sunacak. Ayrıca oyun, dövüş sırasında size yardım edecek Kameo Fighters adlı özel karakterlere sahip olacak. Mortal Kombat 1’in karakterlerine ve yeni MK evrenini gözler önüne seren fragman, hayranların oldukça ilgi çekeceğe benziyor.

110 dolar fiyat etiketine sahip Dijital Premium Sürüm, Johnny Cage için Jean-Claude Van Damme görünümü, yeni karakterlere erken erişim ve oyuna 5 gün erken erişim sunacak. 250 dolarlık fiziksel Kollector’s Sürümü ise yaklaşık 40cm boyutunda Liu Kang heykeline sahip olacak. Oyuna ön sipariş verenlerin ağustos ayında oyunun beta sürümüne erişebileceğini de belirtelim.

Kaynakça https://www.engadget.com/mortal-kombat-1-reboots-the-series-on-september-19th-132434266.html https://www.polygon.com/18243632/mortal-kombat-1-announcement-trailer-release-date Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10767 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
warner bros oyunları, mortal kombat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim