Anlık Bildirim

Motorola Razr 2019'un menteşesi test edildi: 27 bin katlamadan sonra bozuluyor

Geçtiğimiz günlerde ön siparişe açılan Motorola Razr 2019 katlanabilir akıllı telefonun menteşesi test edildi. Cihazın 27 bin katlama döngüsünden sonra problem çıkardığı görülüyor.

Motorola Razr 2019'un menteşesi test edildi: 27 bin katlamadan sonra bozuluyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticisi Motorola'nın ön siparişe açtığı ve raflara çıkış tarihini de 18 Şubat'a ertelediği katlanabilir akıllı telefon modeli Motorola Razr 2019, CNET tarafından gerçekleştirilen bir menteşe testine girdi.

Motorola menteşe testinde sınıfı geçemedi

CNET'in Youtube kanalında yayınlanan test yaklaşık 4 saatlik bir süreçte tamamlandı. Bu süre zarfında teknoloji editörleri, akıllı telefonun menteşesinin, yaklaşık 27 bin döngüden sonra kapanmadığını ortaya koydular. Aynı testi Galaxy Fold için de yapan CNET, cihazın 200 bin katlama döngüsüne dayanıklı olduğu belirtilmesine rağmen, 119 bin katlamadan sonra başarısız olduğunu gözler önüne sermişti.

Ancak Galaxy Fold'un menteşe testinde Motorola Razr 2019'un çok önünde olduğunu söylememiz gerek. CNET'in belirttiği bir diğer önemli husus ise, Motorola Razr 2019 modelinin testten bir süre sonra tekrar katlanmaya devam etmesiydi. Ancak cihazın katlanırken rahatsızlık veren plastik gıcırtı ve tıkırtılar yapmaya başladığı ifade ediliyor. Bunun da ileride daha büyük problemlere yol açabileceği de söylenebilir. Motorola ise henüz konuyla ilgili olarak bir açıklama yapmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim