Anlık Bildirim

Netflix oyun dünyasına girmeye hazırlanıyor!

Çevrimiçi video akış platformlarının en popüleri Netflix, oyun dünyasına atılmak istiyor. Stadia, Xbox Game Pass ve Amazon Luna’nın katıldığı çevrimiçi oyun akışı dünyası gittikçe daha da büyüyor.

Konsol ve oyun bilgisayarlarına sahip olmayan insanları düşünürek başlanan çevrimiçi oyun akışı platformları, gün geçtikçe popülerleşiyor. Microsoft ve Google’ın ardından, Amazon da geçtiğimiz yıl kendi platformunu tanıtmıştı. Haberlere göre Netflix de kendi platformunu geliştirmek istiyor.

Netflix oyun dünyasına girmeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Netflix içinde oyun geliştirme bölümü kuruluyor

Bloomberg’in haberine göre Netflix, daha önce EA Games ve Facebook’un Oculus takımında çalışan Mike Verdu’yu, oyun geliştirme başkanı yaptı. Netflix, daha önce oyun akışı platformlarına ilgi duyduğunu söylemişti, ancak şirket içinde bir bölümün kurulduğu doğruysa Netflix, bu konuda oldukça ciddi demektir. Daha önce interaktif film ve dizileri platformunda yayınlayan Netflix, bu sefer gerçek anlamda oyun dünyasına girecek gibi.

Oyun akış platformları, popüler eğlence seçeneklerinden biri olmaya başlıyor. Her büyük marka, pastadan dilim istese de sonuçlar her zaman iyi olmuyor. Büyük sözlerle kurulan Stadia, sözlerini tutamadı ve popülerliğini büyük oranda kaybetti. Zaten büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Netflix, Xbox Game Pass gibi bir strateji izleyerek oyunlar için ek ücret istemezse, başarılı olabilir. Umarız bunun sonucunda oluşabilecek abonelik ücret artışları minimal olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9379 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, bloomberg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim