Anlık Bildirim

Nintendo açıkladı: Switch'in daha gelişmiş bir versiyonu olmayacak

Nintendo Switch'in OLED modeli, kullanıcılarda teknik özelliklerinin artacağı yeni bir versiyonun da geleceği konusunda yeni iddialar oluşturmuştu. Nintendo, Twitter üzerinden yanıtladı.

Nintendo açıkladı:Switch'in yükseltilmiş bir versiyonu gelmeyecek Tam Boyutta Gör

Nintendo geçtiğimiz haftalarda dünyada büyük ses getiren Nintendo Switch’in OLED modelini duyurmuştu. Yeni gelecek modelde OLED ekran yenilemesinin dışında herhangi bir teknik gelişme olmayacağı da açıklananlar arasındaydı.

CPU ve 4K çıkış ile geleceği heyecan yaratmıştı

Bloomberg, duyurudan hemen önce OLED modelin 4K çıkışa sahip olacağını ve yükseltilmiş bir CPU ile geleceğini söyledi. Fakat Switch'in OLED modelinde 4K çıkışın ve CPU değişikliğinin bulunmaması, yeni bir model ile bu özelliklerin sunacağı iddialarının yayılmasına sebep olurken kullanıcıları bu konuda oldukça heyecanlandırmaya başladı.

Sosyal medya içerisinde iddiaların artmasıyla Nintendo, Twitter üzerinden başka bir model düşünmediklerini ve OLED modelin dışında herhangi bir planları olmadığını söyledi. Görünüşe göre Nintendo, yeni bir Switch modeli düşünmüyor ve uzun bir dönem daha OLED ve normal Switch ile yoluna devam edecek gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim