Anlık Bildirim

Nokia 5710 XpressAudio, dahili kablosuz kulaklık ile geliyor

Akıllı telefon tarafında Android işletim sistemli birçok cihaz tanıtan Nokia, standart telefon üretmeyi de bırakmadı. Nokia’nın yeni telefonu 5710, içerisinde kablosuz kulaklık barındırıyor.

Nokia 5710 XpressAudio Tam Boyutta Gör

Bir zamanlar telefon pazarının lideri Nokia, HMD Global markası altında varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bütçe dostu Android akıllı telefonlarına odaklanan Nokia, gelişmekte olan pazarlar için standart telefon üretmeye de devam ediyor. Yeni standart telefonları ile Nokia 8110 ve Nokia 3310 gibi efsaneleri canlandıran HMD Global, bir Nokia efsanesini daha canlandırıyor.

Nokia 5710, XpressMusic efsanesini hatırlatıyor

Nokia’nın yeni telefonu 5710 XpressAudio, bir zamanların efsanesi Nokia 5310 XpressMusic’in anısına yapılmış bir cihaz. Orijinal XpressMusic’in tasarım hatlarını büyük ölçüde koruyan XpressAudio, arkasında gizlenmiş bir kablosuz kulaklık barındırıyor. Cihaz, siyah ve beyaz seçenekleri ile gelirken kablosuz kulaklıklar da cihazın rengine göre değişiklik gösteriyor.

Nokia XpressAudio - Beyaz Renk Tam Boyutta Gör

S30+ işletim sistemi ile gelen XpressAudio, 128MB RAM ile geliyor ve 32GB’a kadar SD kart desteği sunuyor. Çevresel gürültü engelleme, VoLTE desteği, çift LTE bekleme, FM Radio ve Bluetooth 5.0 teknolojileri ile gelen cihaz 85 Euro fiyat etiketine sahip. XpressAudio’nun içinde bulunan kulaklık, tek şarj ile 4 saat müzik oynatabiliyor. Ayrıca kulaklıklar, başka cihazlarla da bağlantı kurabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Bu ne mükemmellik canım, tutar satılır ve sevilir gibi... Bir de bu haberi okurken Nokia cihazlar o zaman hakikaten efsaneymiş diyenler oldu mu? Gözlerim...
Yorumu gör »
tubytube
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37407 kez okundu.
40 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia xpressaudio, nokia telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim