Anlık Bildirim

Nvidia en güçlü madencilik kartını hazırlıyor

Nvidia CMP 170HX adıyla testlere yansıyan yeni madencilik ekran kartı 164MH/s kazım performansı ile önceki nesilleri ikiye katlıyor. Henüz çıkış bilgisi bulunmuyor.

Nvidia CMP 170HX çok güçlü Tam Boyutta Gör

Küresel çip krizi nedeniyle oyuncuların eleştirilerini dinleyerek kripto para madencilerin kısıtlamaya tercih eden Nvidia yine de özel ürünler geliştirerek bu alandaki ilgiyi kaptırmak istemiyor. Şimdiye kadar ki en güçlü Nvidia madencilik kartı tanıtılmak üzere.

Nvidia CMP 170HX neler sunuyor?

Nvidia’nın bugüne kadar HX serisi altında 4 farklı CMP yani kripto madencilik kartı sunduğunu biliyoruz. Bunların performansı ise 26MH/s ve 86MH/s arasında değişiyordu. Testleri sızdırılan Nvidia CMP 170HX ise madencilerin ağzını sulandıracak. 

Firma Ampere mimarisinden GA100 yani en güçlü grafik çekirdeğini A100 ve türevleri sunucu hızlandırıcılarına ayırmıştı. İlk kez üst düzey bir çekirdeği oyunculara değil madencilere sunmuş oluyor. 

Nvidia 170HX toplamda 4480 CUDA çekirdeğinde sahipken 8GB HBM2e belleğe sahip. Bellek hız aşırtma engeli olan kart 1140MHz hızında çalışıyor ve 250W TDP değeri sunuyor. Böylece 164MH/s kazım performansına ulaşıyor ki diğer kartları neredeyse ikiye katlıyor. 

Henüz Nvidia CMP 170HX madencilik kartının ne zaman piyasaya sürüleceğine dair net bir bilgi yok ancak madencilerin oldukça ilgisini çekeceği kesin gibi görünüyor. Bu bakımdan iyi bir fiyat etiketine de sahip olacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim