Anlık Bildirim

One UI 6.1 güncellemesi şimdi de Galaxy S23'ün ekranını bozdu!

Galaxy S23 kullanıcılarının One UI 6.1 güncellemesiyle yaşadığı sorunların ardı arkası kesilmiyor. Kullanıcılar şimdi de dokunmatik ekranın çalışmadığından şikayetçi.
samsung galaxy s23 one ui 6.1 güncelleme dokunmatik ekran çalışmıyor Tam Boyutta Gör
Galaxy S23 serisi için One UI 6.1 güncellemesi birtakım sorunlarla geldi ve neredeyse her hafta bunlara bir yenisi ekleniyor. Samsung S23 kullanıcıları son olarak cihazlarını One UI 6.1’e güncelledikten sonra dokunmatik ekranla sorunlar yaşamaya başladıklarını söyledi. İşte detaylar:

Dokunmatik ekran çalışmıyor!

Galaxy S23 serisi kullanıcıları, Samsung Topluluğu forumları üzerinden One UI 6.1 güncellemesini yükledikten sonra dokunmatik ekranın tepkisiz hale geldiğini paylaştı. Kullanıcı raporları karışık; günceleme sonrası ekranın hiç çalışmadığını söyleyenler bile var. Bazı kullanıcılar, güncelleme tüm uygulamaları optimize ettikten ve telefon yeniden başlatıldıktan sonra dokunmatik ekran sorunlarının ortadan kalktığını söylüyor.

Bu sorunu yaşayan bazı kullanıcılar, telefonun ekranının değiştiğini, orijinal olmadığını belirtiyor. Ancak, Samsung, sorunu henüz kabul etmediğinden yalnızca orijinal olmayan ekranlarda mı bu sorun yaşanıyor net olarak bilmiyoruz. Bu arada Galaxy S23 kullanıcılarının One UI 6.1 güncelleme sonrası yaşadığı tek sorun bu değil. Kullanıcılar, telefonun ısındığını, parmak izi okuyucunun eskisi kadar duyarlı olmadığını da söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22584 kez okundu.
13 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
One UI 6.1, samsung galaxy s23 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim