Anlık Bildirim

OnePlus 10T 5G, Snapdragon 8+ Gen 1 ile gelebilir

OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus 10T 5G hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. OnePlus 10T 5G'nin, Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden güç alacağı söyleniliyor. 

OnePlus 10T 5G, Snapdragon 8+ Gen 1 ile gelebilir Tam Boyutta Gör

OnePlus'ın yeni yüksek özelliklere sahip modeli OnePlus 10T 5G, görünüşe göre Qualcomm tarafından geliştirilen bir işlemci ile geliyor. İşte OnePlus 10T 5G hakkında ortaya çıkan bilgiler.

OnePlus 10T 5G yakında piyasaya sürülecek 

OnePlus, 2022 yılının üçüncü çeyreğinde yeni amiral gemisi modeli OnePlus 10T 5G'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün gelen bilgiler ise telefonun bazı özelliklerini ortaya koyuyor. Bugün gelen sızıntılar Max Jambor tarafından aktarıldı.

OnePlus 10T 5G, Snapdragon 8+ Gen 1 ile gelebilir

Söylentilere göre Ovaltine kod adı ile piyasaya sürülecek olan OnePlus 10T 5G, Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak. Bu sayede gerçek anlamda amiral gemisi özelliklerini de taşıyacak olan cihazın, ortalama 100W hızlı şarj desteği sunması bekleniliyor. Son olarak kesin olmamakla birlikte 48MP + 50MP + 8MP'lik bir kamera kurulumunun bizleri beklediği de sızıntılar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim