Anlık Bildirim

OnePlus 12'nin canlı görselleri ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler

5 Aralık'ta piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus 12'nin canlı görselleri ve depolama seçenekleri ortaya çıktı. İşte Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak cihazın detayları:
OnePlus 12'nin canlı görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Önümüzdeki Salı günü piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus'ın yeni cihazı OnePlus 12'nin tasarımı ve temel özellikleri, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Yakın bir zamanda ise cihazın canlı görüntüleri ve bazı teknik özellikleri daha ortaya çıktı.

İşte OnePlus 12'nin beklenen özellikleri:

OnePlus 12'nin canlı görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Weibo'da yapılan yeni bir paylaşım OnePlus 12'nin yeni görüntülerini ve depolama seçeneklerini ortaya çıkardı. Paylaşıma göre cihaz, 16 GB RAM + 512 GB depolama, 16 GB RAM + 1 TB depolama ve 24 GB RAM + 1 TB depolama olmak üzere üç farklı depolama yapılandırmasına sahip olacak.
OnePlus 12'nin canlı görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Siyah, beyaz ve yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak ve 6,82 inç ekran ile 32 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Cihazın arka kamera kurulumu ise 50 megapiksel + 48 megapiksel + 64 megapiksellik üçlü kamera ünitesinden oluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim