Anlık Bildirim

Oppo ve OnePlus birleşiyor

OnePlus akıllı telefon markası yeni dönemde Oppo çatısı altına gireceğini duyurdu. Yönetim tamamen Oppo’da olurken OnePlus bağımsız modeller geliştirmeye devam edecek.

OnePlus artık Oppo çatısı altında faaliyet gösterecek Tam Boyutta Gör

Kurulduğu ilk yıllarda bağımsız bir akıllı telefon üreticisi görüntüsü veren ve Oppo çatı firmasına bağlı olduğunu sır gibi saklayan OnePlus markası bugün resmen Oppo markasının altına girme kararı aldı. 

OnePlus artık Oppo

BBK Holding yapısı içerisinde kurulan OnePlus gerek tasarım olsun gerek fiyat-performans çizgisi olsun kısa sürede kendisini sevdirmişti. Yazılım tarafında da önemli işlere imza atan OnePlus bugün önemli firmalardan birisi haline geldi. 

Bununla birlikte kurucu ortağı Carl Pei’nin Nothing adıyla yeni bir girişime yelken açması ve diğer kurucu Pete Lau’nun Oppo’ya katılması bazı gelişmelerin de ipucu olmuştu. Zaten bir süredir bazı Oppo modellerini OnePlus markası altında da görüyorduk. Bu hafta beklenen haber geldi. 

OnePlus önümüzdeki dönemde Oppo ile tam bir entegrasyon gerçekleştireceğini duyurdu. OnePlus bundan sonra bir iştirak olarak faaliyetlerine devam edecek. Yine bağımsız bir şekilde ürün geliştirecek ve lansmanlar da yapacak ancak ortak tasarımları daha çok göreceğiz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14899 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, oppo ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim