Anlık Bildirim

OnePlus geri adım attı, Android 12 güncellemesi ile performans kısıtlamalarını kapatabileceksiniz

Bu ayın başlarında çıkan iddialardan sonra OnePlus, batarya ömrünü arttırmak için popüler uygulamaları yavaşlattığını doğrulamıştı. Topluluktan ciddi şikayetler gören OnePlus, geri adım attı.

OnePlus geri adım attı, Android 12 güncellemesi ile performans kı Tam Boyutta Gör

Bu ayın başlarında çıkan habere göre OnePlus, OnePlus 9 serisinde batarya ömrünü arttırmak ve telefonların aşırı ısınmaması için neredeyse Google Play’deki bütün uygulamaların performansını kısıtladığını doğrulamıştı. Kullanıcılardan ve topluluktan ters tepki göre OnePlus, birkaç farklı açıklama ile yaptıklarının gerekli adımlar olduğunu açıklamaya çalışmıştı. Ancak kullanıcılar, OnePlus'ı haklı bulamadı.

Topluluk, OnePlus’ın yaptığı performans kısıtlamalarının benchmark testlerinde belli olması ve firmanın daha önce hiçbir yerde bu olaydan bahsetmemesinden dolayı, oldukça kızgındı. OnePlus, sonunda geri adım attı. Android Police’e açıklama yapan OnePlus, Android 12 güncellemesi ile OnePlus 9 serisinde performans kısıtlamasının kapatılabileceğini açıkladı.

Nord 2’de de kısıtlamalar bulunuyor

OnePlus, OnePlus 9R ve bugün tanıtılan Nord 2 telefonlarında da performans kısıtlamaları olduğunu açıkladı. Ancak bu telefonlardaki kısıtlamalar, 9 serisindeki kadar ağır değil. OnePlus’ın OxygenOS 12 güncellemesi ile OnePlus 9 serisi, 9R ve Nord 2’de uygulamaların performans kısıtlamalarını kapatabileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim