Anlık Bildirim

OnePlus Türkiye sürprizi: Resmî sitesi faaliyete geçti

Çinli OnePlus markasının Türkiye resmî sitesi faaliyete geçti. OnePlus markasının yakın zamanda ülkemizde yerli akıllı telefon üretimine de başlaması bekleniyor.

OnePlus Türkiye sitesi faaliyette Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarının beğenilen markalarından OnePlus uzun süredir ülkemizde de satılıyor ve OnePlus Türkiye garantisini de görüyorduk. Bununla birlikte bir resmî sitesi yoktu ama artık var. 

OnePlus Türkiye’de üretim yapacak mı?

Son dönemde Çinli markaların toplamda yüz milyon doları geçen yatırımlarına şahit olduk ve 3 büyük marka ülkemizde yerli üretime başlamıştı. Bu hafta itibariyle OnePlus markasından da önemli bir adım geldi. 

Çinli akıllı telefon markalarından Xiaomi’nin Avcılar’da, Oppo’nun Tuzla’da, Tecno’nun ise Pendik’de üretim tesisleri bulunuyor. Bu markaların alt markaları da olduğu için kalabalık bir üretim hattı ortaya çıkacak. 

OnePlus ise resmi internete sitesini hayata geçirerek önemli bir eksiği kapatmış oldu. OnePlus telefonları ülkemizde OnePlus Türkiye garantili şekilde satılıyor ancak erişilecek bir resmi site bulunamıyordu. 

OnePlus markası da Oppo ve Vivo gibi BBK Holding iştiraki olduğu için Oppo’nun Tuzla’daki tesislerinde üretim yapması bir hayli olası. Muhtemelen de Nord serisinden bir telefonun ülkemizde ilk yerli OnePlus modeli olduğu haberini yakında duyabiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15726 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, oneplus türkiye ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim