Anlık Bildirim

Oscar ödüllü Taika Waititi, Apple MacBook klavyelerini eleştirdi: “Yazmak imkansız, PC’ye dönmek istiyorum”

Oscar töreninde gazetecilerle konuşan Taika Waititi, meslektaşlarına destek için sorulan sorularda üstü kapalı şekilde MacBook kullanmamalarını tavsiye etti. Apple klavyeleri düzeltmeli dedi.

İlk Oscar ödülünü aldıktan sonra gazetecilerle konuşan Taika Waititi, yazarların yapımcılardan sonraki ürünlerde ne talep etmelerine yönelik gelen soruya Apple laptoplarına laf atarak cevap verdi. 

Oscar ödüllü Taika Waititi, Apple MacBook klavyelerini eleştirdi: “Yazmak imkansız, PC’ye dönmek istiyorum” Tam Boyutta Gör

“Apple o klavyeleri düzeltmek zorunda” dedi ve ekledi, “Yazmak imkansız ve daha da kötü hâle geldi. Bu durum, beni PC’ye geri dönmeye zorluyor. Çünkü PC klavyeleri tepki vererek parmağınızı ittiriyor. Apple klavyeleri korkunç.”

Konuşmasının devamında omzunda problemler olduğunu da söyleyen Waititi, çok yazı yazmaktan ve Apple klavyelerinin çok kötü olmasından ötürü sıkıntı çektiğini belirtti. Waititi’nin yakın zamanda düzeltilen 16 inç MacBook Pro modelini mi kullandığı yoksa diğer kelebek anahtarlı modelleri mi kullandığı bilinmiyor. Apple’ın içerik üreten ve Oscar almaya layık birinden aldığı bu tarz eleştiriler ise firmanın hedef kitlesindeki memnuniyetsizliği açık şekilde dile getirmiş oldu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7739 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook klavye, taika waititi ve
2 etiket daha oscar Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim