Anlık Bildirim

Panasonic iki yeni tam kablosuz kulaklık duyurdu

Panasonic RZ-B310W ve RZ-B110W tam kablosuz kulaklık modelleri Bluetooth 5.3, 20 saati aşkın kullanım süresi, güçlü bass sesler gibi ortak özelliklerle geliyor.  
Panasonic RZ-B310W Tam Boyutta Gör
Tam kablosuz kulaklık pazarında söz sahibi olmak isteyen Panasonic, orta ve üst seviyeye yönelik olarak iki yeni model duyurdu. RZ-B310W ve RZ-B110W fiyatına göre en tatmin edici özellikleri sunmaya çalışıyor.

Panasonic RZ-B310W ve RZ-B110W

Panasonic RZ-B310W kulaklık modeli 10mm sürücüler barındırıyor. 6 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklık, kutusu ile 20 saate çıkabiliyor. XBS teknolojisi ile basslar güçlenirken Bluetooth 5.3 ile de birden fazla cihaza aynı anda bağlanabiliyor.

Aktif gürültü engelleme kullanıcıya rahatlık sağlarken ortam modu da isteğe bağlı devreye giriyor. IPX4 ile terlemelere dayanıklı olan ürün dokunmatik yüzeye sahip. Panasonic RZ-B310W modeli 99$ olarak satılıyor.

Panasonic RZ-B110W yine benzer sürücü ve ses teknolojileri ile geliyor. ANC olmadığı için kutusu ile 26 saate kadar kullanım süresi kazanabiliyor. Panasonic RZ-B110W modeli de 59$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim