Anlık Bildirim

Pervane gibi dönebilen ikinci ekranıyla sıra dışı telefon LG WING yolda

LG ekranlarından bir tanesi pervane gibi dönebilen çift ekranlı akıllı telefonunun isminin LG WING olduğunu ve 14 Eylül'de resmi olarak tanıtılacağını doğruladı.

Pervane gibi dönebilen ikinci ekranıyla sıra dışı telefon LG WING yolda

LG haftasonu yaptığı basın açıklamasıyla, önümüzdeki hafta tanıtacak olduğu dönen akıllı telefonunun isminin LG WING olduğunu doğrulamıştı.

LG'nin yenilikte sınırları zorlamayı hedeflediği, şirketin kendi tabiri ile "mobil ürünlerle etkileşime girmenin yepyeni yöntemlerinin keşfedileceği" ürün grubu Explorer Project'in bir parçası olan bu model, bugüne dek piyasaya sunulmuş olan en sıradışı akıllı modellerinden bir tanesi olacak.

Cihazın tasarımından kısaca söz edecek olursak, modelde üst üste yerleştirilmiş olan eş boyutlu iki farklı ekran yer alıyor ve aşağıdaki ekran sabit dururken, yukarıda yer alan pervane gibi dönebiliyor. Yukarıdaki ekran döndürülmediğinde cihaz standart bir akıllı telefon gibi gözüküyor, yana doğru itildiği anda ise iç ekran ortaya çıkıyor.

Cihazda iki ekranın birbirine monte edilmiş olduğu alan tamamen kullanım dışı bırakılmış durumda, bu yüzden de iç ekranın kullanılabilen kısmı dıştakinin neredeyse yarı boyutunda. 

Küçük ekranın ana ekranda başka bir şeyi takip ederken bir yandan bildirimleri kontrol edebilmeyi sağlayacak veyahut ek klavye olarak kullanılabilecek yardımcı bir ekran olduğu düşünülebilir.

Bu tasarıma BlackBerry Priv, Samsung CorbyPro gibi 2000'li yılların başında popüler olan cihazlarda kullanılan kızaklı klavye mekanizmalarının çok daha komplike hale getirilmiş versiyonu diyebiliriz.

14 Eylül'de resmi olarak tanıtılacak olan bu sıradışı cihazın 1.000 doların yukarısında bir fiyat etiketi ile geleceği düşünülüyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5541 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg wing ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim