Anlık Bildirim

Pixel 4a ile çekilmiş fotoğraf örnekleri ortaya çıktı

Teknoloji devi Google'ın yaklaşan akıllı telefon modeli Pixel 4a'nın 22 Mayıs'ta tanıtılması beklenirken, cihazla çekilmiş fotoğraf örnekleri de internete sızmış durumda.

Pixel 4a ile çekilmiş fotoğraf örnekleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Google'ın önümüzdeki haftalarda gelmesi beklenen yeni akıllı telefon modeli Pixel 4a sızıntıları devam ediyor. Yeni sızıntıda YouTuber Julio Lusson, bu cihazla çektiğini iddia ettiği fotoğrafları yayınladı.

Redmi Note 7 ile karşılaştırıldı

Geçtiğimiz günlerde sizlere duyurduğumuz üzere, Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel 4a'nın 22 Mayıs tarihinde yapılacak olan bir tanıtım etkinliğiyle gün yüzüne çıkması bekleniyor. Cihazın tasarımının nasıl olacağına dair birkaç sızıntı mevcuttu ancak şimdi ise 12MP'lik kamerasının nasıl bir kalite sunduğunu gösteren fotoğraflar paylaşıldı.


Pixel 4a'nın 12MP çözünürlük sunan kamerasını, Redmi Note 7'nin 48MP'lik kamerası ile karşılaştıran Julio Lusson'un çektiği fotoğraflar, Redmi'deki sensör çözünürlüğünün dört kat daha büyük olmasına rağmen Pixel 4a'nın kamera açısından daha üstün olduğunu ortaya koyuyor diyebiliriz. Renklerde sıcak bir ton ve daha iyi odaklama sunan Pixel 4a, kamera bakımından kullanıcıları tatmin edecek gibi görünüyor. Ancak yine de şimdilik bunun bir iddia olduğunu göz önüne alarak değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim