Anlık Bildirim

Pixel 7’nin kamerası, Pixel 6 üzerine yalnızca sınırlı iyileştirmeler sunacak

Pixel 2 sonrasında yıllarca aynı kamera donanımını kullanan Google, Pixel 6 ile sonunda yeni bir sensöre geçmişti. Ancak Google, bu adımı yakın zamanda bir daha atmayı düşünmüyor.

Pixel 7, Pixel 6 ile aynı kamera sistemine sahip olabilir Tam Boyutta Gör

Pixel serisi ile akıllı telefonların kamerasında çıtayı iyice yükselten Google, kamera performansında yazılımın önemini ortaya koymuştu. Pixel 2 sonrası Pixel 5’e kadar aynı kamera donanımını kullanan Google, kamera iyileştirmelerini yazılım üzerinde yapmıştı. Buna rağmen her sene yüksek sıralara oynayan Pixel cihazları, Pixel 6 ile sonunda yeni bir sensöre geçmişti. Oldukça beğenilen Pixel 6 kamerası, görünüşe göre Pixel 7’de devam edecek.

91mobiles’tan Yogesh Brar, Google’ın Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’da Pixel 6 serisindeki sensörleri göreceğimizi belirtti. Google, daha önce de yaptığı gibi sensör optimizasyonu ve yazılım geliştirmeleri ile kamera performansını arttıracak. Kameraları ile oldukça beğenilen Pixel serisi, büyük ihtimalle bir süre daha donanım güncellemesi almayacaktır.

Kaynakça https://twitter.com/heyitsyogesh/status/1514470000521744389 https://www.androidauthority.com/google-pixel-7-camera-3153755/ https://hd2.tudocdn.net/1024374?w=824&h=494 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim