Anlık Bildirim

Poco M3 satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı

Geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanan Poco M3'ün ilk partisi yarım saat içerisinde tükendi. Fiyat/performans canavarı olarak gösterilen akıllı telefon tüketicilerden büyük ilgi gördü.

Poco M3 satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı Tam Boyutta Gör

Poco M3 kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Cihaz uluslararası pazarda piyasaya sürülen dördüncü Poco akıllı telefon oldu. Ve satışa çıktığı ilk gün rekor kırmayı başardı.

Poco'nun resmi Twitter hesabında yayınlanan bilgiye göre, Poco M3'ün 70.000 adetlik ilk partisi 30 dakika içinde satıldı. Bu başarı akıllı telefonun tam bir fiyat/performans canavarı olmasına bağlanıyor.

Poco M3'ün kalbinde Qualcomm Snapdragon 662 yonga seti var. Cihaz 4 GB RAM ve 64/128 GB depolama seçenekleriyle sunuluyor. Bununla birlikte 6.53 inç FHD+ (2340 x 1080 piksel) IPS LCD ekran taşıdığını belirtelim.

Poco M3 satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı Tam Boyutta Gör

Poco M3 Fiyatı

Akıllı telefonun ön tarafında 8 megapiksellik bir selfie kamerası mevcut. Arka panelinde ise 48 MP + 2 MP + 2 MP sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sistemi görev yapıyor.

Pil kapasitesi 6.000 mAh olan cihaz Android 10 tabanlı MIUI 12 arayüzüyle geliyor. Poco M3'ün 4/64 GB'lık versiyonu 149 dolar, 4/128 GB konfigürasyonlu modeli ise 169 dolar fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5938 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
poco m3, satış ve
2 etiket daha rekor Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim