Anlık Bildirim

Poco X3 GT modeli 67W hızlı şarj kullanacak

Poco X3 GT akıllı telefon modelinde Dimensity 1100 yonga seti, 67W hızlı şarj, 64MP çözünürlüğünde ana sensör, 256GB depolama kapasitesi gibi detaylar yer alacak.

Poco X3 GT geliyor

Oyuncu odaklı olarak Poco F3 GT akıllı telefon modelini tanıtan Xiaomi hemen arkasından Poco X3 GT akıllı telefon modelini hazırladı. Yine Çin özelinde tanıtılmış bir modelin global versiyonu olacak. 

Poco X3 GT özellikleri

Poco X3 GT modeli Redmi Note 10 Pro Çin versiyonunu globale taşımak için hazırlandı. 28 Temmuz tarihinde tanıtılacak olan Poco X3 GT gerek tasarım gerek donanım tarafında bir farklılık sunmuyor. 

6.6 inçlik Full HD+ nokta çentikli bir ekrana sahip olan akıllı telefon 120Hz tazeleme hızı sunuyor. Parmak izi okuyucu yan kısma entegre. Ekran Gorilla Glass Victus ile korunuyor. Dimensity 1100 yonga setinden gücünü alan telefonda 6GB/8GB RAM bellek ve 128GB/256GB depolama seçenekleri yer alacak.

5000mAh kapasiteli batarya ise 67W hızlı şarj ile destekleniyor ve 42 dakikada tam doluyor. Arka kısımda 64MP ana sensör yer alırken ön kısımda da 16MP çözünürlüğünde sensör mevcut. Poco F3 GT ile birlikte Poco X3 GT modeli de ülkemize gelecek mi merakla bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim