Anlık Bildirim

Popüler bilim kurgu animesi Steins;Gate'in Hollywood uyarlaması geliyor

Steins;Gate'in live-action uyarlaması için hazırlıklar başladı. Altered Carbon, Jack Ryan ve Foundation gibi serilerden tanıdığımız Skydance Television, dizinin yapımcılığını üstlenecek

Popüler bilim kurgu animesi Steins;Gate'in Hollywood uyarlaması geliyor Tam Boyutta Gör

Anime dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan Steins;Gate'in Hollywood TV uyarlaması geliyor. Bugün yapılan resmi açıklamaya göre dizi için hazırlıklar şimdiden başlamış durumda. Steins;Gate'in live-action uyarlaması Skydance Television tarafından hazırlanacak.

Skydance Television, Netflix'te yayınlanan Altered Carbon'un yapımcısıydı. Ayrıca aynı stüdyo şu anda Isaac Asimov'un klasik bilim kurgu serisi Vakıf'ın (Foundation) da uyarlamasını hazırlıyor. Skydance'in çok köklü bir geçmişe sahip olduğu söyleyemeyiz, ancak stüdyonun daha önce Altered Carbon ve Vakıf gibi yüksek bütçeli diziler üzerinde çalışmış olması iyiye işaret olarak değerlendirilebilir. 

Steins;Gate uyarlamasının hangi platformda yayınlanacağı şu an için bilinmiyor. Yapılan resmi açıklamada pek fazla bilgiye yer verilmemiş. Dizinin yapım kadrosu ve yayın platformu gibi konularda önümüzdeki aylarda yeni detayların verileceği söyleniyor.

Steins;Gate ilk olarak 2009 yılında bir görsel roman olarak karşımıza çıkmıştı. Bir buçuk yıl gibi kısa bir süre sonra Steins;Gate animesi de seyircilerle buluştu. Anime versiyonuyla kısa sürede müthiş bir popülariteye ulaşmayı başaran Steins;Gate, şu anda tarihin en iyi bilim kurgu animelerinden birisi olarak gösteriliyor. 

Steins;Gate ayrıca anime dünyasının IMDB'si olarak değerlendirebileceğimiz MyAnimeList'te de Full Metal Alchemist: Brotherhood'un ardından en yüksek oy ortalamasına sahip ikinci anime olma gibi önemli bir başarıya da sahip.

Zaman yolculuğu ve alternatif evrenler gibi konuları orijinal bir şekilde ele alan Steins;Gate'in live-action uyarlaması bakalım serinin hayranlarını tatmin edebilecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim