Anlık Bildirim

Amazon’dan Prime Day 21 için indirim iadesi

Prime Day’in son gününde Amazon’dan ilginç bir hamle geldi. Bazı ürünlerin birkaç kez indirime girmesi üzerine kullanıcıların lehine olacak yeni bir indirim çalışması yapıldı.

Prime Day 21 indirim iadesi Tam Boyutta Gör

Birçok üründe ilgi çekici inidirimlerle kullanıcıların karşısına çıkan Amazon, ülkemizde pek de alışık olmadığımız türden bir hamle bilgilendirmesi ile karşımıza çıktı. Bazı ürünlerde Prime Day kapsamında indirime ek indirimler uygulanmaya başladı. Bu da birçok kullanıcı için sevindirici olsa da ürünü daha düşük bir indirim yüzdesi ile alan kullanıcılar için can sıkıcı olmuştu.

Hatta forumda da bazı kullanıcıların ürün tekrar indirime girdiği için yeniden sipariş verip diğerini iptal ettiğinden bahsettiğini de görmüştük. Amazon bu gibi senaryolara karşı kullanıcıları sevindirecek bir hamle yaptı ve Prime Day süresince alınan herhangi bir ürün sonrasında (21 - 22 Haziran tarihleri içinde) daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa aradaki farkın otomatik olarak kullanıcılara iade edileceğini aktardı.

Diyelim ki siz Prime Day kapsamında 5000 liraya bir telefon satın aldınız. Sonra aynı ürün yine Prime Day süresi içinde 4000 liraya düştü. Amazon aradaki 1000 liralık bu farkı kullanıcıların ödeme araçlarına otomatik olarak iade edecek. Üstelik işin güzel tarafı kullanıcılar bu iade için herhangi bir bildirimde bulunmak zorunda değil. Amazon, Prime Day bittikten sonra belirtilen koşulu sağlayan tüm kullanıcılara otomatik olarak iadeyi gerçekleştirecek. Yani müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturmanıza da gerek kalmadan.

Prime Day 21’deki Günün Fırsatlarına şuradan göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21249 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, prime day ve
2 etiket daha prime day 21 Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim