Anlık Bildirim

PS5 bir de dijital versiyona sahip olacak

Yıl sonuna doğru piyasaya çıkması beklenen PS5 konsolunun diski olmayan dijital bir versiyonu da satılacak. Bu versiyonun biraz daha düşük fiyatlı olacağı tahmin ediliyor.

PS5 bir de dijital versiyona sahip olacak Tam Boyutta Gör

Sony’nin PS5 çıkış oyunları ve ana tasarımı paylaştığı özel lansmanda sürpriz bir detay da vardı. PS5 konsolunun diskli versiyonu yanında dijital olarak oyunları indirdiğiniz bir versiyonu daha olacak.

PS5 All Digital neler sunacak?

Tamamen internete dayalı oyun konsolu fikri ilk olarak Xbox One S ile hayata geçirilmişti. Sony ise o dönemde buna bir cevap vermeyi tercih etmemişti ancak PS5 ile birlikte stratejinin değiştiğini görüyoruz.

Tamamen dijital konsol stratejisi aslında biraz daha maliyet odaklı bir düşüncenin ürünü. Oyunu fiziksel disklere bağlı olmadan tamamen internet üzerinden indirmek isteyen önemli bir çoğunluk var. Biraz daha düşük bir fiyatla dijital konsol sunmak bu kitleye hitap etmek anlamına geliyor.

Sony PS5 All Digital konsolu da bu stratejiyi yansıtıyor. Orijinal PS5 konsolundan bir miktar daha düşük fiyata PS5 All Digital meraklılarını bekliyor olacak.

İyi bir internet bağlantısı ve 825GB SSD ile oyunları hızlı bir şekilde açabileceğinizi söylemek gerek. PS5 aksesuarları arasında PULSE 3D kablosuz kulaklık, HD kamera, mikrofon entegre uzaktan kumanda ve Dual Sense için iki yuvalı şarj istasyonu yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12340 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps5, ps5 all digital ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim