Anlık Bildirim

Redmi 10 detaylanıyor: 50MP kamera, MediaTek işlemci

Redmi 10 modeli giriş seviyesinde 50MP ana sensörü ile fark yaratmayı amaçlıyor. Kamera tarafına büyük yatırım yapılan serinin donanım tarafı ise kendi çizgisinde ilerliyor.

Redmi 10 geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin Redmi Note 10 serisini dere tepe kullanmasının ardından şimdi sıra Redmi 10 serisine geldi. Giriş seviyesinin vazgeçilmezi Redmi 10 serisinin detayları belli olmaya başladı. 

Redmi 10 özellikleri neler?

Redmi 10 modeline ait ilk sertifika onayları gelmeye başladı. Bu bakımdan yaz sonlarına doğru çıkacağını söylemek yanlış olmaz. Bu kez kamera tarafında segmentini sallayacak kadar iddialı diyebiliriz. 

İddialara göre telefonun ana sensörü 50MP çözünürlüğünde Samsung S5KJN1. Kısa süre önce tanıtılan sensör çift piksel teknolojisi ile düşük ışık koşullarında çok iyi sonuçlar veriyor. Ayrıca 12.5MP çok detaylı fotoğraflar çekebiliyor. 8 MP Sony IMX355 ultra geniş açılı sensör ve 2MP makro sensör de paket içerisinde yer alıyor. 

Henüz ismi açıklanmayan bir MediaTek işlemcisi kullanacak olan telefon sadece 4G desteği sunduğu için Helio G serisine yönelebilir. Bellek ise 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama seçeneklerine sahip. Damla çentikli IPS LCD ekran sunması beklenen Redmi 10 için henüz bir fiyat bilgisine sahip değiliz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim