Anlık Bildirim

Redmi Turbo 3 geliyor

Redmi markası yüksek performansı uygun fiyata arayan tüketiciler için Redmi Turbo adlı yeni bir seriye başlıyor. Serinin ilk modeli de Redmi Turbo 3 olacak.      
Redmi Turbo 3 Tam Boyutta Gör
Son 2 yıldır Apple ve Samsung karşısında varlık gösteremeyen Xiaomi, akıllı telefon satışlarında önemli yer tutan Redmi markasını elden geçiriyor. Firma Redmi Turbo adıyla yeni bir seriye başlayacak. 

Redmi Turbo serisi

Redmi başkanı tarafından duyurulan Redmi Turbo aslında mevcut serideki Turbo modellerini bir araya toplamayı amaçlıyor. Amiral gemisinden ziyade yüksek performansı uygun fiyat etiketine sunan modeller göreceğiz. Redmi K amiral gemisi serisinin bir tık altında konumlanacak.

Orta seviyeyi yeniden şekillendirmeyi isteyen Redmi Turbo serisindeki ilk telefon Redmi Turbo 3 olacak. Bunun nedeni Redmi ailesinde iki adet Turbo modelinin olması. Aslında 3 adet vardı ancak Redmi Note 13 Turbo modelinin isim değiştirdiğini anlayabiliyoruz. Diğer taraftan global pazarda Poco F6 olarak karşımıza çıkacak. Kaynaklar Redmi Turbo serisinin biraz daha Çin pazarına yönelik bir hareket olarak görüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim