Anlık Bildirim

Rick and Morty 4. sezon 2. kısımdan yayın tarihi ve fragman

Rick and Morty'nin yeni bölümleri önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak. Dördüncü sezon ikinci kısım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Rick and Morty 4. sezon 2. kısımdan yayın tarihi ve fragman Tam Boyutta Gör

Rick and Morty'nin 4. sezonu kaldığı yerden çok yakında devam ediyor. Yapımcı kanal Adult Swim, dördüncü sezonun kalan beş bölümü için bugün yeni bir fragman paylaştı ve yayın tarihini açıkladı. Yeni bölümler 3 Mayıs'ta (Türkiye için 4 Mayıs) yayınlanmaya başlayacak.

Rick and Morty'nin yeni bölümleri yine macera ve komedi dolu geçecek gibi görünüyor. Yukarıdaki fragmanda Tammy gibi önceki sezonlardan bazı karakterler görüyoruz. Rick'in geçmişi veya Evil Morty gibi konuların ele alındığı bölümler bildiğiniz gibi çok seviliyordu. 4. sezon 2. kısımda da muhtemelen yine bu tarz bölümler izleyeceğiz.

İlginç mizah tarzı, etkileyici bilim kurgu öğeleri ve absürt karakterleriyle dikkat çeken Rick and Morty, 2013 yılında yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede inanılmaz bir popülarite kazanmayı başarmıştı. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonu yayınlandığı sırada tüm dünyada milyonlarca insan tarafından konuşuldu ve ABD'de de TV'nin en popüler komedisi olmayı başardı.

Rick and Morty yaklaşık beş aylık bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Dizinin şu ana kadar yayınlanan bölümlerini Netflix'ten izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve çokça beğenilen Samurai & Shogun isimli mini bölüm:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim