Anlık Bildirim

Ripple'ın SEC ile yapılan son keşif konferansından önemli gelişme

Ripple davasında eni bir gelişme yaşandı. Ripple ile SEC arasındaki duruşmanın yakın zamanda sonuca bağlanacağı belirtildi.

Ripple'ın SEC ile yapılan son keşif konferansından önemli gelişme Tam Boyutta Gör

Bir süredir süregelen SEC ve Ripple (XRP) arasındaki duruşma netliğe kavuşmaya başladı ve kararın "bir an önce" açıklanması bekleniyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nda kıdemli bir duruşma avukatı olan Jorge Tenreiro, 21 Mayıs'ta Yargıç Yargıç Sarah Netburn ile telefon konferansında yaptığı olumlu geçen sunumda, Ripple'ın avukatlarının şirkete XRP'nin aynı anda bir para birimi ve menkul kıymet olabileceğini söylediğini savunarak:

“Onlar sofistike oyunculardı ve bu amaçla en az 12 hukuk firmasıyla anlaştılar. Ripple’ın sözde kafa karışıklığı, gerçekte söylenene karşı test edilmelidir.”

Tenreiro, sanıkların davaya duygu hallerini yansıttıklarına dikkat vererek, Howey için belirsizlik iddialarının geçersizliğinin reddedildiğini iddia etti.

“Savunmalarının bir parçası olarak duygusal hallerini doğrudan yerleştirdiler.”

Tenreiro, avukatlardan aldığı tavsiyelere uymamayı seçerse, Ripple için “oyunun sona ereceğini” söylüyor:

“Tavsiye alıp buna  uymazlarsa, bunu kaybederler. Avukatları onlara ne derse desin yine de SEC ile ilgilenmek durumundalar. Bu onların savunmasının sonu anlamına gelir. Kafaları karıştı ve borsalara ne verdiklerini bilmiyoruz.”

Ripple‘ın avukatı Gregory Rapawy ise, Ripple’ın aldığı tavsiyenin savunma konusu olmadığını iddia ederek şunları kaydetti:

“XRP’nin bir yatırım sözleşmesi olmadığına inanmamız veya inanmamamızın önemi  yok. Yaptığımız bu savunma son derece adil.”

Tenreiro yanıt olarak Ripple’dan olumlu savunmasını geri çekmesini istedi.

Buna ek olarak Rapawy, Ripple’ın ayrıcalıklı olmayan dahili belgelerin araştırılmasına karşı gelmeyerek her iki tarafın dahili belgelerinin de potansiyel olarak adil bildirim savunmasıyla ilgili olduğunu sözlerine ekledi. Yargıç Netburn, kararın olabilecek en kısa sürede açıklanacağını duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim