Anlık Bildirim

GTA 6 görüntüleri nasıl sızdırıldı? Rockstar'dan açıklama geldi

GTA 6 sızıntısı hala çok konuşuluyor. Rockstar Games, GTA görüntüleri, videoları nasıl sızdırıldı? merak edenler için açıklamayı yaptı.                          

GTA 6 sızıntı açıklama

Rockstar Games, geçtiğimiz günlerde sızdırılan GTA 6 video ve görsellerine ilişkin beklenen açıklamayı yaptı. GTA 6 görüntüleri nasıl sızdırıldı? sorusu yanıt bulmuş oldu.

Ağa izinsiz girildi

Rockstar Games, oyun dünyasını sarsan Grand Theft Auto 6 sızıntılarının gerçek olduğunu doğruladı. Şirket, GTA 6 sızıntısına ilişkin “Yakın zamanda yetkisiz birinin yeni GTA oyununun erken geliştirme görüntüleri dahil, gizli bilgilere yasadışı bir şekilde eriştiği ve sistemlerimizden gizli bilgileri indirdiği bir ağ saldırısına maruz kaldık.” açıklamasında bulundu.

GTA 6 görüntüleri bir hacker tarafından “Yakında daha fazla veri sızdırabilirim, GTA 5 ve 6’nın kaynak kodu ve GTA 6 test sürümü elimde.” sözleriyle GTAForums üzerinden paylaşıldı. Sonrasında sızdırılan görsel ve videoların gerçek olduğu doğrulandı ve erken, henüz bitmemiş görüntüler olduğu da ortaya çıktı.

Rockstar, “Bir sonraki oyunumuzun herhangi bir detayını sizinle bu şekilde paylaştığımız için büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Yeni Grand Theft Auto oyunu üzerindeki çalışmalarımız planlandığı gibi devam edecek ve siz oyuncularımıza beklentilerinizi gerçekten aşan bir deneyim sunmaya her zamanki gibi kararlıyız.” sözleriyle devam etti.

Sızdırılan GTA 6 görüntüleri kaldırıldı

GTA 6 sızıntısı ile birlikte oyunun Vice City’de geçtiği ve Bonnie & Clyde’dan ilham alan bir soygun hikayesi olacağı anlaşıldı. Rockstar sahibi Take-Two, sızdırılan GTA VI görüntülerinin internetten kaldırılması için DMCA talebinde bulundu. GTAForums, şirketin talebi üzerine görüntüleri siteden kaldırdı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11665 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 6, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim