Anlık Bildirim

ASUS ROG Phone 8 Ultimate 3C sertifikasında gözüktü: Şarj hızı belli oldu

ASUS’un oyunculara yönelik markası ROG, yeni akıllı telefonu için geri sayımda başladı. Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alması beklenen ROG Phone 8 Ultimate, 3C sertifikasında ortaya çıktı.
ROG Phone 8 Ultimate 65W şarj desteğine sahip olacak Tam Boyutta Gör
Oyunculara yönelik birçok teknolojik alet üreten ASUS’un ROG markası, geçtiğimiz yıllarda mobil teknoloji pazarına da girmişti. Bu süreçte birçok farklı oyunculara yönelik akıllı telefon tanıtan firma, 2024 yılı için çalışmalarınız hızlandırdı. Android tarafındaki en güçlü telefonlardan biri olması beklenen ROG Phone 8 Ultimate, bir sertifikada gözüktü.

ROG Phone 8 Ultimate 65W şarj desteği sunacak

Asus’un amiral gemi telefonu ROG Phone 8 Ultimate, Çin’in 3C sertifika sisteminde ortaya çıktı. Sertifika raporu, cihaz hakkında önemli detaylara yer vermese de ürünün kablolu şarj hızını gözler önüne seriyor. 3C sistemine göre Phone 8 Ultimate, tıpkı Phone 7 Ultimate gibi 65W kablolu şarj desteğine yer verecek. Ancak Asus’un bazı yazılım ve donanım optimizasyonları ile şarj hızını arttırmış olabileceğini belirtelim.

ROG Phone 8 Ultimate 65W şarj desteğine sahip olacak Tam Boyutta Gör
65W şarj; Vivo, Realme ve Xiaomi markalarında gördüğümüz sayılara yaklaşamasa da birçok kullanıcı için kesinlikle yeterli olacaktır. Ayrıca ROG Phone 8 Ultimate’ın 65W şarj adaptörü ile birlikte satılması bekleniyor. ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro’da ise farklı şarj hızları görmemiz mümkün. ROG Phone 8 Ultimate’ın hız aşırtmalı Snapdragon 8 Gen 3 çipinden ve en az 16GB RAM’den güç alması bekleniyor. Oyunculara yönelik birçok donanım ve yazılım eklentisine sahip olacak cihaz, muhtemelen Android 14 işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Asus’un ROG Phone 8 serisi, 2024’ün ilk çeyreğinde tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim