Anlık Bildirim

Masaüstünüzdeki yeni robot: Rux

Rux Robot barındırdığı ChatGPT desteği sayesinde kullanıcı ile sürekli diyaloğa girebiliyor ve kendisine kişilik geliştirebiliyor. Uygulama geliştirme ekosistemi de mevcut.
Rux Robot Tam Boyutta Gör
Son dönemde küçük boyutlara sahip robot ürünleri popüler olmaya başladı. Üst seviye etkileşim sunan minik robotlar ChatGPT gibi üretken yapay zekâ teknolojilerinin de desteğiyle daha akıllı hale geldi.

Rux Robot geliyor

Rux Robot masaüstü kategorisinde en akıllı robot diyebiliriz. ChatGPT entegrasyonu ile sürekli diyalog üretebilen Rux Robot, el hareketlerini tanıyabiliyor ve yapay zekâ oyunları oynayabiliyor. Yerden kaldırıldığında ve dokunulduğunda farklı tepkiler verebiliyor.

Android ve Linux sistemlerini barındıran robot, Python programlamasına da uygun. Sınırsız özelleştirme sunabilirken otomatik olarak plakasında kendisini şarj edebiliyor. Kullanıcılar robot için uygulama geliştirebilirken kablosuz güncellemeleri de alabiliyor. Robot sürekli olarak kendisine kişilik geliştirebiliyor.

2.1 inçlik etkileşim ekranı olan robotta 4 adet Cortex-A55 çekirdekli işlemci, 4GB RAM, 32GB ROM, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6, 2650mAh batarya, kablosuz şarj gibi özellikler mevcut. 298$ bağış isteyen robot Ocak ayında dağıtıma başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim