Anlık Bildirim

Sadece iki iPhone 14 modelinin çentiksiz ekranla geleceği söyleniyor

Artık kamera sayısından normal bir model mi yoksa Pro mu olduğunu anlamak için iPhone'u ters çevirmeniz gerekmeyecek. Gelen bilgilere göre iki iPhone 14 modelinde çentik kalkıyor.

Sadece iki iPhone 14 modelinin çentiksiz geleceği söyleniyor Tam Boyutta Gör

Güvenilir Çinli kaynaklardan Mydrivers'a göre, yeni iPhone 14 serisindeki sadece iki model kullanıcıların çoğunun şikayetçi olduğu çentikli ekrana sahip olmayacak.

Bu modellerin iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olacağı belirtiliyor ve bu cihazlar ilk renderlerda gösterildiği gibi ön kamera için küçük bir deliğe sahip olacaklar. 6,1 inç ekrana sahip iPhone 14'ün standart versiyonuna ve 6,5-6,7 inçlik bir ekranla gelmesi beklenen iPhone 14 Max adlı yeni modele gelince, bu cihazlarda ise çentik aynı şekilde kalacak.

iPhone 14 ile birlikte çentik aşamalı olarak kalkabilir

Bu, standart modelleri ve Pro sürümlerini birbirinden daha da ayıracaktır. Artık kamera sayısından o iPhone'un normal bir model mi yoksa Pro mu olduğunu anlamak için akıllı telefonu ters çevirmeniz gerekmeyecek.

Sadece iki iPhone 14 modelinin çentiksiz geleceği söyleniyor Tam Boyutta Gör

Ayrıca, TouchID parmak izi tarayıcısının gelmesini sabırsızlıkla bekleyen kullanıcıların, bu teknolojinin iPhone 14'te pek görünmeyeceği için hayal kırıklığına uğrayabileceği de bildiriliyor. Zira anketlere göre, kullanıcılar iPhone'da hem Face ID hem de Touch ID'yi görmek istiyorlar.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, Apple tedarik zincirinden bir şirket iPhone 14 ile birlikte çentiklerin aşamalı olarak kaldıracağını doğruladı. Bunun için gerekli teknik altyapı zaten mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8998 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 14
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim