Anlık Bildirim

İddia: Samsung, ChromeOS ve DeX hibriti bir bilgisayar üzerinde çalışıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ilginç projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Yeni bir rapora göre firmanın yeni bilgisayarı ChromeOS ve Dex karışımı bir işletim sistemine sahip olacak.
Samsung DeX ve ChromeOS temelli bir bilgisayar geliştiriyor Tam Boyutta Gör
Teknoloji pazarlarını şekillendiren projelere imza atan Samsung, ilginç bir fikir üzerine çalışıyor olabilir. 2020 yılında ortaya çıkan ve daha sonra rafa kaldırıldığı düşünülen Samsung DeXbook, yakında farklı bir şekilde hayata geçirilebilir.

Samsung DeXbook, Exynos işlemcisine sahip olacak

OreXda tarafından yayınlanan bir habere göre Samsung, ChromeOS ve DeX platformlarını birleştirecek bir cihaz üzerine çalışıyor. Bu cihaz, muhtemelen 2020 yılında sızıntılara düşen Samsung DeXbook’un farklı bir versiyonu. DeXbook, Galaxy akıllı telefon ve tablet sahipleri için bir DeX istasyonu olarak kullanılabilecek bir 14.1 inçlik taşınabilir bir monitör olarak geliştiriliyordu ancak görünüşe göre firma, bu fikrinden vazgeçmiş.

Samsung Dex Tam Boyutta Gör
OreXda’nın kaynağına göre yeni DeXbook, 5 veya 7nm sürecinde geliştirilen bir Exynos yonga setinden güç alacak ancak bu çipin hangi Exynos modeli olacağı belli değil. Ayrıca firmanın ChromeOS ve DeX platformlarını nasıl bir araya getireceği de merak konusu. Belki de Google, Samsung’a ChromeOS üzerine OneUI temelli bir işletim sistemi kurmasına izin verecektir. Samsung’un bu ilginç projesinin yeni bir Galaxy Book for Windows on Arm cihazı ile birlikte tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim