Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A53 5G'nin tasarımı resmi görsellerle ortaya çıktı

Samsung Galaxy A serisinin yeni modeli Samsung Galaxy A53 5G'nin tasarımı ortaya çıktı. Bugün resmi görselleri sızdırılan Galaxy A53'ün tasarımı kesin olarak ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A53 5G'nin tasarımı resmi görsellerle ortaya çıktı

Samsung'un yeni akıllı telefon modeli Samsung Galaxy A53'ün tanıtımına çok az bir süre kaldı. Günlerdir hakkında birçok sızıntı aldığımız Galaxy A53 5G, bugün resmi görüntüleriyle karşımıza çıktı. Samsung Galaxy A53'ün özelliklerini de paylaşan bir internet sitesi, bugün cihazın resmi görsellerini de ortaya koydu.

Samsung Galaxy A53'ün resmi görselleri ortaya çıktı

Önümüzdeki günlerde S22 ailesini tanıtacak olan Samsung, muhtemelen ardından Samsung Galaxy A53 5G ile karşımızda olacak. Ancak daha tanıtılmadan birçok özelliği ile ortaya çıkan A53, bugün de tasarımını ortaya koyuyor. Resmi olduğu iddia edilen görsellere göre arka tarafında dörtlü kamera kurulumunu taşıyacak olan Galaxy A53, A52'ye gerçekten benzeyen bir tasarım ile geliyor.

Samsung Galaxy A53 5G'nin tasarımı resmi görsellerle ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Kamera grubunun içerisinde bir de led flaşa yer veren cihaz, kasanın altında bir Samsung yazısı taşıyor. Sağ tarafında güç tuşu ve ses kontrol tuşlarını taşıyan Galaxy A53, sol tarafında muhtemelen SIM kart yuvası taşıyor. Ön taraftan baktığımızda ince sayılabilecek bir çerçeve ile gelen cihaz, ekranın üst kısmında bir selfie kamerasına yer veriyor.

Yine aynı sızıntıyı yapan siteye göre 120Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç büyüklüğünde FHD+ AMOLED bir ekranla gelmesi beklenilen Samsung Galaxy A53'ün ön tarafında 32MP'lik bir selfie kamerasına sahip olduğu söyleniliyor. 64MP + 12MP + 5MP + 5MP olmak üzere dörtlü arka kamera kurulumu ile gelecek olan cihaz, performansını Exynos 1200'den alacak. 5000mAh'lik bir bataryayla gelecek olan A53 bu bataryayı 25W hızlı şarj desteği ile dolduracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim