Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A54 5G: Voice Focus ile kaliteli sesli görüşmeler

Samsung Galaxy A54 5G'nin Voice Focus özelliği, gürültülü ortamlardaki rahatsız edici sesleri izole ederek, arka plan gürültüsü olmadan sesli görüşme yapmanıza olanak sağlıyor.

Samsung Galaxy A54 5G: Voice Focus ile kaliteli sesli görüşmeler Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy A54 5G kullanıcıları, gelişmiş ve gürültüsüz bir arama deneyimine sahipler. Voice Focus özelliği, kullanıcı gürültülü bir ortamda olsa bile, sesli aramayı herhangi bir gürültü bozulması olmadan deneyimlemesini sağlayan eşsiz bir özellik.

Örneğin kalabalık bir ortamda telefon görüşmesi yapmak zorundasınız. Samsung Galaxy A54 5G'nin benzersiz Voice Focus (Ses Odağı) özelliği, sesinizin arka plan gürültüsünden izole edilmesiyle daha net sesli / görüntülü aramaların keyfini çıkarmanıza olanak tanıyor. Üstelik bu özellik, her iki uçtaki aramalar sırasında ses kalitesini artırıyor, böylece ses hem arayan hem de dinleyici için daha net hale geliyor.

Samsung Galaxy A54 5G: Voice Focus ile kaliteli sesli görüşmeler Tam Boyutta Gör
Öte yandan Voice Focus teknolojisi, sesli veya görüntülü aramaların mevcut olduğu Telegram, WhatsApp, Skype, Microsoft Teams vb. tüm uygulamalarda da çalışabiliyor. Samsung mühendislerinin geliştirdiği özel algoritma, görüşme yapan kişilerin seslerini tanıyarak arka plan gürültüsünü filtreliyor ve iletişimin kalitesini üst seviyelere taşıyor.

Yeni Galaxy A54, Video Sabitleyiciyle #Acayipİyi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim