Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A55 5G yakında geliyor! İşte beklenen özellikler

Samsung'un merakla beklenen telefonu Galaxy A55 5G için hazırlıklar tamamlandı. Peki yeni fiyat performans modeli neler sunacak? İşte Galaxy A55 5G özellikleri...
Samsung Galaxy A55 5G yakında geliyor! İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Samsung, amiral gemisi Galaxy S24 serisinin ardından odağını Galaxy A grubuna çevirmiş durumda. Bildiğiniz gibi bir süredir Galaxy A55 5G modelinin yolda olduğundan söz ediliyor. Geçtiğimiz saatlerde ise bütçe telefonu, Tayland'ın NBTC sertifikasyon sitesinde görüntülendi. Peki Galaxy A55 5G neler sunacak? İşte bildiklerimiz...

Galaxy A55 5G özellikleri netleşti

Sertifikasyon sitesinden alınan bilgilere göre Samsung Galaxy A55 5G, SM-A556E/DS model numarasına sahip olacak. Buradaki "DS" ifadesi ise, çift SIM desteğini bizlere gösteriyor. Ayrıca akıllı telefon, kutusundan EP-TA800 model numaralı şarj cihazı çıkacak. Bu da 25W kablolu şarj ile eşleştirileceğini doğruluyor.

Galaxy A55 5G, ön yüzünde 120Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlük suan 6,5 inç AMOLED ekranla tanıtılacak. Bu kuruluma ise, Exynos 1480 yonga seti, 8GB RAM ve Android 14 tabanlı One UI 6.1 eşlik edecek. Ayrıca buz Mavisi, lila ve lacivert renklerinde satışa çıkacak modelin  NFC ve SD kart yuvasınının bulunması da muhtemel.

Samsung Galaxy A55 5G yakında geliyor! İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör

Akıllı telefona güç verecek Exynos 1480'a gelirsek, yeni platformun 4 adet 2,75 GHz performans ve 4 adet 2,05 GHz verimlilik çekirdeğinden destek alması bekleniyor. Bu aşamada 4nm fabrikasyon sürecini temel alacak yonga seti, seleflerinin aksine Mali GPU’yu kullanmayacak. Bunun yerine RDNA 2 tabanlı AMD Xclipse 530 GPU ile donatılacak.

Galaxy A55 5G'nin fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak sertifikasyon sızıntıları en geç Haziran ayına kadar vitrine çıkacağını gösteriyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24150 kez okundu.
10 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy A55 5G, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim