Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A55, yeni bir sertifika daha aldı: İşte beklenen özellikler

Samsung Galaxy A55, hızlı şarj detaylarını ortaya çıkaran TUV Rheinland sertifikasını aldı. İşte Exynos 1480 yonga seti ile donatılması beklenen cihazın detayları:
Samsung Galaxy A55, yeni bir sertifika daha aldı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung17 Ocak'ta Galaxy S24 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Bunun ardından ise şirket, A serisi orta sınıf cihazlarını tanıtacak ve yakın bir zamanda seriden Galaxy A55'in TUV Rheinland sertifikasını aldığı ortaya çıktı.

İşte Samsung Galaxy A55'in beklenen özellikleri:

TUV Rheinland sertifikası alan Samsung Galaxy A55'in hızlı şarj özellikleri, bu sertifika sayesinde ortaya çıktı. SM-A556B/DS, SM-A556E/DS, SM-A556E ve SM-A5560 model numaralarıyla listelenen Galaxy A55, sertifikaya göre 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Samsung Galaxy A55, yeni bir sertifika daha aldı Tam Boyutta Gör
Galaxy A55'in diğer beklenen özelliklerine değinecek olursak 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla eşleştirilmiş Exynos 1480 yonga seti ile donatılması beklenen cihaz, Android 14 tabanlı One UI 6.1 ile kutudan çıkabilir. Son olarak Full HD+ çözünürlüğe sahip 120Hz 6,5 inç ekranla gelmesi beklenen cihaz; Harika Buz Mavisi, Harika Lila ve Harika Lacivert renk seçenekleri ile piyasaya sürülebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim