Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Book 3 de sızdırıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Samsung, Unpacked etkinliğinde yalnızca Galaxy S23 ailesini tanıtmayacak. Markanın yeni dizüstü bilgisayar serisi Galaxy Book 3 de S23 ile aynı sahneyi alacak.  
galaxy book 3 özellikleri ve tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy Book 3 serisinin Galaxy Book 3, Book 3 360, Book 3 Pro, Book 3 Pro 360 ve Galaxy Book 3 Ultra gibi birden fazla modeli içereceği söyleniyor. Bunlar arasında en uygun fiyatlı model Galaxy Book 3 olacak. Samsung Galaxy Unpacked 2023 etkinliği öncesinde bilgisayarın yüksek çözünürlüklü görselleriyle birlikte teknik özellikleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy Book 3 (beklenen) özellikleri

Tanınan tipster SnoppyTech, Galaxy Book 3’ü her açıdan gösteren görüntülerle birlikte özelliklerini paylaştı.

Galaxy Book 3’ün 15.6 inç Full HD ekrana sahip olacak ancak Samsung’un LCD panel mi yoksa OLED mi kullandığı bilinmiyor. Dizüstü bilgisayar, Intel 13. nesil i5/i7 işlemci ile gelecek. 2 adet USB-C (muhtemelen Thunderbolt 4) portu, 2 adet USB 3.2 Type-A portu, HDMI portu, microSD kart yuvası, 3.5mm kulaklık girişi, yer alan portlar arasında.

15.4 mm inceliğinde, 1.56 kg ağırlığında olan dizüstü, depolama artırma için kullanılabilecek ek SSD yuvasına sahip. Kullanıcının ek SSD ve microSD kart yardımıyla depolamayı 2TB’a kadar artırabileceği söyleniyor. En düşük 8GB LPDDR5 RAM, 256GB PCIe 4.0 NVMe SSD ile gelmesi beklenen dizüstü bilgisayar, özel sayısal tuş takımı olan klavyeyle gelecek. Klavyenin izleme dörtgeni, tipik MacBook’larda gördüğümüzden daha küçük görünüyor. Son olarak Galaxy Book 3’ün 65W USB-C güç adaptörüyle birlikte gelmesi bekleniyor.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/vanilla-galaxy-book-3-images-specifications-leak/ https://www.mysmartprice.com/gear/samsung-galaxy-book-3-design-specifications-leaked-official-unpacked-launch/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim