Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21'in ön panel görüntüsü ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un, Ocak ayında tanıtacağı Galaxy S21 serisi ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Yayınlanan render görüntüsü cihazın tasarımını gözler önüne serdi.

Samsung Galaxy S21'in ön panel görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S21'in resmi olarak duyurulmasına hala yaklaşık bir ay var. Ancak cihazın ön panelinin nasıl görüneceği şimdiden belli olmuş durumda.

Haberin kaynağı, daha çok evleaks olarak bilinen ve güvenilir bir sızıntı kaynağı olan Evan Blass. evleaks, Samsung'un yeni amiral gemisinin tam olarak nasıl bir tasarımla geleceğini gösteren yüksek kaliteli bir render görseli yayınladı. Görsele bakarak konuşacak olursak, Samsung'un Galaxy S21 serisinde ekran altı kamera kullanmayacağı artık sürpriz olmayacak diyebiliriz. Zira cihazın, kamera modülü için ayrılmış delikli bir ekrana sahip olduğu görülüyor.

Samsung Galaxy S21'in ön panel görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

14 Ocak'ta tanıtılacak

Yuvarlatılmış köşelere sahip bir gövdeye sahip olduğu görülen Galaxy S21'in, camla çok benzerlik gösteren 3D Glasstic adlı bir kasa ile gelebileceğini, önceki haberlerimizde sizlere duyurmuştuk. En son sızıntılara göre Galaxy S21, en son Exynos ve Snapdragon işlemciler ve 120Hz'lik bir ekranla gelecek.

Ayrıca Galaxy S21 Ultra modelinin S Pen desteği sunacak olması ise artık kesin diyebiliriz. Samsung'un en yeni amiral gemisi ailesinin 14 Ocak 2021 tarihinde tanıtılacağını belirtmeden de geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim