Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 serisinin kamerası çok daha iyi olacak

Samsung Galaxy S23 amiral gemisi serisinin bugüne kadar paylaşılan kamera sorunlarına çözüm geliyor. Samsung ay sonuna kadar büyük bir güncelleme yayınlayacak.   
Galaxy S23 Tam Boyutta Gör
Samsung’un amiral gemisi Galaxy S23 serisi çıkar çıkmaz DxOMark testlerine girmiş ancak onuncu olarak çıkabilmişti. Samsung’un kameralar konusunda önemli bir güncelleme hazırladığı ortaya çıktı.

Galaxy S23 serisine kamera dopingi

Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus modellerinde Samsung 50MP ana sensöre yer verirken Galaxy S23 Ultra modelinde ise 200MP çözünürlüğünde bir kamera kullanılmıştı. Bununla birlikte kullanıcıların kamera konusunda bazı şikâyetleri olmuştu. Bunlar arasında deklanşör gecikmeleri, moddan bağımsız bir şekilde odaklanamama gibi sıkça eleştirilenler yer alıyor.

Gelen bilgilere göre Galaxy S23 serisi için önemli bir kamera güncellemesi hazırlanıyor. Samsung güncellemede kameraların optimizasyonuna odaklanacak ve şikâyet konusu olan hataların giderilmesine çalışacak.

Bunların haricinde Wi-Fi bağlantılarında kopma sorunu, S-Pen bağlantısının sürekli kesilmesi gibi sorunların da bu güncellemede giderilmesi bekleniyor. Güncelleme bu ayın sonunda kullanıcılara sunulmuş olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim