Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın Gece Modu iyileştiriliyor

Samsung, Galaxy S23 Ultra'daki Gece Modu'nda çekilen fotoğrafların kalitesini artırmak için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor. İşte yakında yayınlanması beklenen güncellemenin detayları:
Samsung Galaxy S23 Ultra'nın Gece Modu iyileştiriliyor Tam Boyutta Gör
Galaxy S23 Ultra, tüm Samsung akıllı cihazlarından daha iyi bir kamera performansına sahip. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınlanan güncellemelerden ötürü bazı kullanıcılar kamera performansından oldukça şikayetçiydi. Bu durumu düzeltmek amacıyla Samsung, yeni güncellemeler yayına sundu ve sunmaya devam ediyor. 

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın düşük ışık performansı iyileştiriliyor

Tipster Ice Universe'in Twitter'da yaptığı paylaşıma göre Samsung şimdilerde Galaxy S23 Ultra'nın Gece Modu'nu iyileştirmek için çalışıyor. Tipster yaptığı paylaşımda "S23 Ultra aygıt yazılımının WD3 sürümünün test edilen örneğini gördüm ve görünüşe göre gece fotoğrafları da düzeldi." ifadelerini kullandı.

Düşük ışık performansını iyileştiren bir beta güncellemesi gördüğünü iddia eden tipster, güncelleme ile gelecek detaylardan bahsetmedi. Ancak güncellemenin önümüzdeki Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi ile yayına sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim