Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S23'ün pil ömrü için kolları sıvadı!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold 4 modelinde kullanılan Hafif Performans profili ile gelebilir. Yeni mod, pil ömrünün arttırılmasını sağlayacak.
Samsung, Galaxy S23'ün pil ömrü için kolları sıvadı! Tam Boyutta Gör
Merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S23 serisinin bu yıl sona ermeden tanıtılması bekleniyor. Bilindiği üzere yaklaşan Galaxy S23 ve S23+ modelleri daha yüksek bir pil kapasitesi ile donatılacak. Şimdi de yeni paylaşılan sızıntılar, şirketin pil ömrünü arttırmak için farklı yöntemler üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. 

Galaxy S23 Hafif Performans Modu ile geliyor

Yakın zamanlı sızıntılara göre, Galaxy S23'ün 3,900mAh, Galaxy S23 Plus'ın 4,700mAh, Galaxy S23 Ultra'nın ise 5,000mAh pil kapasitesine sahip olması bekleniyor. Bu rakamlar Galaxy S22 serisine kıyasla iki modelde de 200mAh’lık bir artışa işaret ederken, Ultra modelinde herhangi bir değişiklik yaşanmayacağını gösteriyor.

Bildirilenlere göre Samsung, Galaxy Z Fold 4 ile tanıtılan ve pil ömrünün arttırılmasını sağlayan Hafif Performans profilini Galaxy S23 Ultra'ya getirmeyi planlıyor. Ice Universe'e göre daha iyi bir pil ömrü için işlemcinin saat hızlarını düşüren yeni mod, güç tüketiminin önemli ölçüde azaltılmasını sağlarken performansta önemli bir değişime sebep olmayacak.

Ayrıca paylaşılan bilgiler arasında, Hafif Performans profilinin Game Booster ayarları üzerinden kontrol edilebileceği ve oyun performansını etkilemeyeceği yer alıyor. Yeni modun Galaxy S23 Ultra haricinde diğer modellere gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13286 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy S23 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim