Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24'ün ekran bilgileri sızdı: Tüm telefonlar gelişmiş ekranla geliyor!

Merakla beklenen Samsung Galaxy S24 serisinin ekran özellikleriyle ilgili bilgiler sızdı. Serideki tüm telefonlar en yeni LTPO M13 ekrana ve 2500 nits parlaklığa sahip olacak.

Samsung Galaxy S24'ün ekran bilgileri sızdı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy S24 serisinin ekran özellikleri hakkında yeni bilgiler sızdı. Elde edilen bilgilere göre serinin bütün modelleri ekran kalitesi anlamında birbirlerine yakınlaşacaklar. Görünüşe göre Koreli firma en son teknoloji ekranlarını sadece Galaxy 24 Ultra'da değil Galaxy 24 ve Galaxy 24+'da kullanacak.

Twitter (X)'da Samsung sızıntılarıyla meşhur bir kaynaktan aktarılan bilgilere göre her üç model de LTPO M13 ekrana ve 2500 nits pik parlaklığa sahip olacak. Daha önceleri LTPO ve yüksek parlaklık gibi özellikler sadece Ultra modellerde bulunuyordu. Bu durumda bütün S24 serilerinde değişken yenileme hızı olacağı anlamına geliyor. Ekranları ayıran tek fark sahip oldukları çözünürlük olacak. Samsung'un amiral gemisindeki bütün modellerde en iyi ekranlarını kullanma kararının kullanıcılar tarafından olumlu karşılanacağı şüphesiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15877 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S24, OLED ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim